Zapékaná zelenina s kozím sýrem

Tohle jídlo jsme zkoušeli nedávno a ohromně mě překvapilo svou báječnou chutí!! Skvělé a jedno z nejlepších letních jídel,které jsme zatím letos vyzkoušeli, je opět jak už je u mě zvykem hodně jednoduché a může sloužit samotné jen s pečivem jako lehká večeře a se sklenkou bílého vína , je to tedy absolutní hit nebo jako příloha k masu.Ingredience pro 2-4 osoby , záleží zda jako hlavní chod či jako příloha:1 středně velký lilek2 středně velké cuketycca 5-6 rajčat, čím zralejší tím chutnější jídlo budecca 6 ks bramborolivový olejsůlpepř2 žluté cibulecca 10 lžic silného zeleninového vývaruměkký kozí sýr,celé jedno balení, takový ten váleček nebo klidně použijte jiný druh kozího sýra2-3 stroužky česneku prolisovanéčerstvý tymiánNejprve si předehřejeme troubu na 200°C a zapékací misky lehounce vytřeme olivovým olejem. Všechnu zeleninu si nakrájíme na tenčí kolečka a na střídačku poskládáme do zapékací mísy. Zakapeme vývarem smíchaným s česnekem, osolíme, opepříme a posypeme lístečky tymiánu...