Nanuky s bílou čokoládou a rybízem

Neznám snad nikoho, kdo by neměl rád zmrzlinu. Myslím, že to vychází z dětství, nanuk byl vždycky spojenej s něčím hezkým. A největší radost mi dělá ten domácí. Můžete dát zmrazit cokoliv chcete a vždycky je překvapení, co nakonec z formičky vytáhnete. Nanuk znamená léto, koupání a osvěžení v horku. Tenhle je z mascarpone, bílé čokolády a černého rybízu, kombinace snů! Mno a pokud to chcete vyvést k dokonalosti, zkombinujte to s rybízovou Sládkovou limonádou. Mám ji ráda, zmrzlinu i limonádu.Ingredience:250 g mascarpone100 g bílé čokoládyčerný rybíz50 ml smetany ke šlehánícukr podle chutiPostup:Bílou čokoládu si rozpustíme na vodní lázni. Smetanu smícháme s mascarpone, osladíme podle chuti a přidáme bílou čokoládu. S cukrem to není třeba přehánět, protože dost nanuk osladí čokoláda. Navrstvíme do formiček spolu s rybízem. Rybíz je lepší předem chviličku povařit s cukrem. Necháme zmrazit přes noc.