Řepová zmrzlina s kakaovou posypkou

Tak to vypadá, že se ke vládě dostal "konečně" podzim. Snad se na mě nebudete zlobit, ale mám pro Vás v zásobě ještě pár receptů na zmrzlinu. Nicméně tohle není klasické letní osvěžení. Významnou úlohu zde hraje červená řepa, kterou si dovoluji řadit mezi surovinu spadající do podzimní a zimní sezóny. Tak řekněme, taková podzimní/zimní zmrzlina? Proč by ne :-)Řepová zmrzlina s kakaovou posypkou Zmrzlina200 g vařené červené řepy100 g kešu ořechů1 plechovka kokosového krému2 lžíce kokosového oleje60 ml javorového sirupu1 lžička vanilkového extraktu1 lžička skořiceKakaová posypka15 g mletých mandlí15 g mletých kešu ořechů30 g mletých ovesných vloček1 lžíce kakaových bobů1 lžíce raw kakaového práškušpetka soli1 lžíce kokosového oleje1 lžíce javorového sirupuČervenou řepu uvaříme či upečeme doměkka. Rozmixujeme ji v hladké pyré. Kešu ořechy namočíme alespoň na 4 hodiny. Plechovku kokosového krému dáme do lednice.Máčené kešu ořechy rozmixujeme v hladkou hmotu, přidáme řepové pyré, kokos...