Zapečené brambory se sýrem a brokolicí

Tohle vegetariánské jídlo u nás doma hodně oblíbené v různých variantách,ale základ je pořád stejná brambory a mléčný sýr. Takže,když jsem dostala z dílny Gran Moravia jejich novinku sýr se šibalských názvem Furfante , což znamená darebák :) bylo jasné co s ním spáchám. Sýr je z plnotučného mléka, je světlounce žlutý a má velmi jemnou mléčnou chuť. A právě takové sýry se na tento recept hodí, nesmí být chuťově extrémně výrazné, spíše mléčné a jemnější. A to je přesně tento, nepřebije chuť ostatních surovin a je vhodný na zapékání. Samozřejmě se používá i jako samotný sýr k vínku a upřímně dobrá polovina také tak skončila, miluji ,když je sýr jemný a ukusuji ho klidně i bez pečiva, myslím,že ze všech jemných sýrů mi tento z prodejen La Formaggeria chutná nejvíc a doporučila bych ho i začátečníkům,kteří teprve přicházejí kvalitním sýrům na chuť.Ale vrátíme se k receptu, potřebujeme jen pár dobrých surovin a trochu trpělivosti aby nám vznikla skvělá podzimní večeře,která bude fungovat jak...