LILKOVÉ HRANOLKY S JOGURTOVÝM DIPEM

Doba přípravy: 40 minutNáročnost: maláPočet porcí: 2INGREDIENCE:1 lilek1 malý bílý jogurtsůl, pepř, olivový olejstroužek česnekuhladkolistá petrželkaPostup, aneb jak jsem postupovala já:Rozpálíme troubu na 180 stupňů.Lilek nakrájíme na hranolky. Lilek pokapeme olivovým oleje, osolíme a opepříme. A vložíme do trouby na cca 20 minut. Lilek se musí vysušit a být křupavý. Kdyžtak teplotu stáhněte a pečte déle. Do misky vložíme jogurt. Pokrájíme petrželku. Přidáme sůl a pepř. A pokrájenou petrželku. Prolisujeme česnek. A promícháme. Podáváme s pečeným lilkem.  Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm.