SVAČINKA: JENOMZRNNÝ CHLÉB S ŽERVÉ A OVOCEM

Jenomzrnný chléb? Co to je? Já tak říkám chlebu, který se v podstatě skládá pouze ze všemožných zrníček.Já ho kupuji na farma trzích od Le petit France nebo na svetbedynek.cz od stejné značky.Tento chléb je vážně výborný, zdravý a hlavně praktický. Protože většina pečiva je už druhý den gumová, tak u tohodle chleba to rozhodně řešit nemusíte.Mno a co říkáte na mojí kombinaci? Je pestrá, svěží, krásně barevná a hravá. Takže bude určitě bavit i vaše dětičky.Doba přípravy: 5 minut Náročnost: maláPočet porcí: 1 porceINGREDIENCE:3 plátky chlebakozí žervé (kdo nemá rád kozinu, použijte kravské)1 jahodamáta1 kiwikousek avokádasůl, pepřPostup aneb jak jsem postupovala já:Ukrojíme si plátky chleba. Potřeme je žervé. Pokrájíme kiwi, jahodu a avokádo na tenké plátky.Na žervé klademe plátky ve složení jahoda + mátakiwiavokádo se solí a pepřemDobrou chuť.Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm.